Računalništvo, telefonija
06.08.2019 18:36
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zebra zagotavlja 14% večjo produktivnost

TC8000, najbolj revolucionarni Zebrin terminal, je še izboljšan. Zebra je razvila TC8300, terminal, ki ima inovativno ergonomično obliko. Inovativni kot skeniranja odpravlja gibanje rok, ki ga tradicionalni modeli potrebujejo za ogled zaslona in vnos podatkov, ta pa, kot zagotavlja Zebra, poveča produktivnost za 14% - s 55% zmanjšanjem gibanja zapestja in 15% zmanjšanjem mišičnega napora.
Zebra zagotavlja 14% večjo produktivnost
Zebra zagotavlja 14% večjo produktivnost

Neboleči prehod na Android in zmogljiva platforma

Vse aplikacije TE – Terminal Emulation – delujejo na terminalu Zebra TC8300 praktično takoj, ko ga začnete uporabljati, brez programiranja in brez izobraževanja uporabnikov. Izjemno zmogljiv procesor in velik pomnilniški prostor omogočata takojšen odzivni čas med delom. Najbolj napredne brezžične tehnologije omogočajo izjemno hitre in zelo zanesljive povezave WiFi. Najnovejša tehnologija Bluetooth zagotavlja vrhunsko periferno zmogljivost – povezavo s slušalkami in tiskalnikom.

Splošne zmogljivosti za zajemanje podatkov

Zajemite črtne kode, naj bodo to 1D ali 2D, ali pa oznake direktno na delih (npr. na ceveh ali napravah). “Extended range imager”, eden od modelov TC8300, omogoča skeniranje tudi iz zelo dolgih razdalj – od 7,62 cm do neverjetnih 21,4 m. Opcijska 13-milijonska barvna kamera posname fotografije in videoposnetke visoke ločljivosti ter nudi podporo izboljšani/obogateni (AR) resničnosti.

Skeniranje črtnih kod, brez napake!

Želite, da vaši zaposleni vedno zajamejo črtno kodo že v prvem poskusu in to v vseh možnih pogojih? TC8300 ponuja 5 različnih modelov za 5 različnih najbolj pogostih načinov uporabe. Model SE4850 s podaljšanim dosegom omogoča skeniranje 1D in 2D črtnih kod preko neprekosljivega razpona – od 3 cm do 21,4 m oddaljenosti – do 60% bližje in 35% dlje od konkurence. Z vidnim poljem, ki je boljše od konkurenčnih modelov v industriji, TC8300 zajame tudi črtne kode s širino 10 cm, celo iz zgolj 17 cm. Modela SE4750 SR in MR sta idealna za standardno skeniranje in skeniranje na srednje razdalje. Model SE4750 DP omogoča zanesljivo zajemanje neposrednih oznak. Preizkušen in zanesljiv skener 1D SE965 pa ponuja tehnologijo za prilagodljivo skeniranje, ki zagotavlja najširši delovni razpon v svojem razredu.

Robustna zasnova za ultimativno skeniranje

TC8300 je bil zgrajen za vsakdanje delovanje tudi v najbolj zahtevnem okolju – v skladišču. Ta deluje še vedno tudi po 2000 zaporednih padcih iz 2,4 m. Naprava, odporna proti prahu, lahko prenese ne samo direkten kontakt z vodo, temveč tudi nenehna temperaturna nihanja med ekstremno vročino in ekstremno nizkimi temperaturami pod ničlo. Gorilla Glass prinaša največjo odpornost na praske in udarce na dveh najbolj ranljivih komponentah naprave – zaslonu na dotik ter izhodnem oknu.


Za več informacij in svetovanje glede zajemanja črtnih kod se obrnite na Info-kod d.o.o.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INFO-KOD d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INFO-KOD d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

info-kod logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INFO-KOD d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več
Zlati partner

KONCERN ENA d.o.o.

Koroška cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 891 95 40
Podjetje IN.PU.T., prodaja računalniške opreme, Tadej Pucelj, s.p. je začelo poslovati v letu 2003,kot internetna trgovina (www.in-put.com) z računalniško opremo. V zadnjih letih ... Več

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več
Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več