Računalništvo, telefonija
21.11.2019 13:56
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zmogljive funkcije, zapakirane v obsežno razmerje: MMD predstavlja novi monitor Philips 439P9H SuperWide

Philips predstavlja nov ukrivljeni 43-palčni LCD monitor 439P9H z razsežnim 32:10 SuperWide formatom, ki lahko nadomesti dva visoko-zmogljiva monitorja.
Philips 439P9H Superwide
Philips 439P9H Superwide

MMD, vodilni zaslonski specialist in licenčni partner za monitorje blagovne znamke Philips, predstavlja nov ukrivljeni LCD monitor 439P9H SuperWide. Po uspešnem 49-palčnem formatu, je Philips 439P9H nov 43-palčni dodatek k rastoči ultra-široki liniji monitorjev Philips. Ta monitor je opremljen z razkošno širokim delovnim prostorom in osupljivo tehnologijo DisplayHDR 400 ter funkcijami za povečanje produktivnosti, kot so vgrajena USB-C priključna postaja, izskočna spletna kamera Windows Hello in integrirano stikalo KVM MultiClient, kot tudi številnimi funkcijami za povečanje udobja, zasnovane za zagotavljanje prijetne uporabniške izkušnje od začetka do konca.

Razsežno namizje


Philips 439P9H nudi poslovnim uporabnikom v finančnem, bančnem in drugih B2B sektorjih vse, kar potrebujejo za doseganje najboljših vsakodnevnih rezultatov. Z razsežnim 32:10 SuperWide formatom in ločljivostjo 3840 x 1200 lahko ta model zlahka nadomesti dva visoko-zmogljiva monitorja formata 16:10 in s tem prihrani čas in prostor ter hkrati zmanjša nered, ki ga povzročajo kabli. Ukrivljenost 1800 R je zasnovana tako, da razširi uporabnikovo vidno polje, zmanjša popačenje in vstopi v njegovo obrobno vidno območje, s čimer zagotavlja optimalno udobje pri gledanju, hkrati pa ustvari privlačen, subtilno potopni učinek, ki nudi dodatno korist s povečanjem koncentracije. Monitor Philips 439P9H je opremljen s tehnologijo MultiView in integriranim stikalom KVM MultiClient, ki omogočata dvojno povezljivost in ogled vsebine na enem zaslonu, tako da lahko uporabniki hkrati delajo z več povezanimi napravami. Poleg tega tehnologija DisplayHDR 400 s certifikatom VESA prinaša izjemno svetlost, barve in kontrast za izboljšano izkušnjo gledanja. Zaradi svojih lastnosti lahko ta monitor dobro služi tudi igričarjem, predvsem zaradi tehnologije Adaptive-Sync, ki omogoča gladko in hitro igranje brez artefaktov.

Enostavno povezovanje


Z vgrajeno priključno postajo USB-C s povezavo za napajanje, ta monitor ponuja uporabnikom široko paleto priročnih funkcij, vse samo z enim tankim in reverzibilnim USB-C priključkom. Periferne naprave, kot so tipkovnica, miška in RJ-45 mrežni kabel, lahko priključite neposredno na priključno postajo monitorja, medtem ko prenosni računalnik enostavno povežete na monitor z enim samim kablom USB-C, da boste lahko gledali videoposnetke visoke ločljivosti, prenašali podatke z izjemno hitrostjo, hkrati pa se bo prenosnik napajal in ponovno polnil.

Udobno delo

Philips 439P9H je opremljen z množico funkcij za izboljšanje udobja uporabnikov, zato so strokovnjaki lahko prepričani, da je njihovo dobro počutje v dobrih rokah, tudi ko delajo dolge ure. Način LowBlue ščiti oči pred utrujenostjo, način EasyRead ponuja kot na papirju prijetno bralno izkušnjo, izskočna spletna kamera Windows Hello s tehnologijo prepoznavanja obraza zagotavlja varno prijavo, medtem ko prilagodljivo stojalo z možnostjo nastavitve višine in podpora za VESA namestitev zagotavljata udoben položaj za gledanje.

Zmogljiv, produktiven in udoben za uporabo, bo monitor Philips 439P9H na voljo od novembra 2019 po priporočeni prodajni ceni 979 EUR.

49-palčni nagrajeni model Philips 499P9H: https://www.pchand.si/monitor-philips-led-499p9h-49-dual-quad-hd


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več
Zlati partner

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več

DRUŠTVO DUH ČASA

Trubarjeva cesta 72, 1000 Ljubljana, Tel: 06 815 40 63
Računalniki za socialno ogrožene Smo skupina računalniških zanesenjakov, ki le stežka gleda kako cele gore še uporabnih računalnikov in računalniških delov končajo na odpadu. ... Več