Industrija
Življenjski slog
Varnost
16.09.2020 09:33
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Spoznajte najboljšega robota za razkuževanje

Spoznajte najboljšega robota za razkuževanje
Spoznajte najboljšega robota za razkuževanje

UVD Robots, vodilni proizvajalec robotov za razkuževanje na svetu, je predstavil tretjo generacijo svojega avtonomnega mobilnega robota, ki uniči viruse in bakterije v zraku in na površinah z uporabo žarkov UV-C. Novi, izredno inteligenten robot lahko pokaže uporabnikom, kako dobro je razkužil prostore, in je tako zelo preprost za uporabo, da ga lahko začnete uporabljati v vsega nekaj minutah.

Pandemija covida-19 je za vedno zvišala pričakovanja glede čistoče in razkuževanja po vsem svetu. V več kot 60 državah sveta je prisotno veliko povpraševanje pri distributerjih podjetja UVD Robots v bolnišnicah, na letališčih, v hotelih, trgovskih centrih, živilskih podjetjih, storitvah čiščenja, na križarkah, v farmacevtskih podjetjih, pisarnah in drugje, kjer iščejo rešitve, da bi zagotovili okolja, ki so varna pred okužbami.

Ustvarili smo najbolj naprednega UV robota na svetu, ki je hkrati tudi najbolj preprost za uporabo na svetu,” je povedal Per Juul Nielsen, glavni izvršni direktor UVD Robots. “Vsak lahko namesti robota v nekaj minutah in ga takoj zaposli, da uničuje bakterije in viruse v zraku in na površinah.”

Robot tretje generacije podjetja UVD Robots lahko navigira in deluje v zelo majhnih in ozkih okoljih, kar omogoča nove tržne priložnosti, kot je na primer avtonomno razkuževanje majhnih hotelskih sob. Novi robot ima občutno manjši ogljični odtis kot njegov predhodnik, vendar se hkrati ponaša z enako močjo razkuževanja.

Naš avtonomni mobilni robot tretje generacije za razkuževanje z UV-C žarki je prvi te generacije na svetu in vsekakor v mnogih pogledih spreminja pravila igre ter bo za vedno spremenil prihodnost uporabe robotov UV-C za razkuževanje v raznovrstnih industrijah,” je dejal Claus Risager, predsednik uprave podjetja UVD Robots, ki je nato nadaljeval: “Ta robot se ponaša z neprekosljivim varnostnim sistemom, ki zajema štiri ravni varnosti ter tako omogoča robotu, da se lahko premika v vseh možnih okoljih, tudi v zelo prometnih, saj se robot izključi, če se ljudje preveč približajo. Ima edinstveno zmožnost, da zazna, dokumentira in pokaže uporabnikom, kako dobro je področje razkuženo, ter tako omogoči uporabnikom, da zlahka in hitro prilagodijo postopek in izboljšajo kakovost, če je potrebno. Takšna sposobnost ni prisotna pri drugih robotih UV-C za razkuževanje na svetu. Vse te edinstvene značilnosti so patentirane.”

UVD Robots je hčerinsko podjetje ene vodilnih družb na svetu za razvoj storitvenih robotov, Blue Ocean Robotics, ki ima v lasti tudi hčerinska podjetja, kot sta GoBe Robots in PTR Robots.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
robotika industrija razkuževanje


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več

MITS d.o.o.

Butari 20a, 6272 Gračišče, Tel: 040 895 342
Bodite pozorni pri izbiri pravega ponudnika programskih rešitev za gostinstvo, hotelirstvo in druge storitvene dejavnosti. Večina ponuja le generične oblike rešitev, ki ne zadostujejo ... Več