Slušalke
28.08.2015 11:48

Deli z drugimi:

Share

Logitech G predstavlja nove slušalke za igre

Slušalke Logitech G633 in G933 Artemis Spectrum se ponašajo z naprednimi avdio gonilniki Pro-G v postopku patentiranja, Dolby® prostorskim zvokom 7.1, DTS Headphone:X in osvetlitvijo RGB.
Logitech G predstavlja nove slušalke za igre
Logitech G predstavlja nove slušalke za igre

Logitech, vodilni inovator izdelkov za igre je danes predstavil dva nova para slušalk za igre, in sicer Logitech® G933 Artemis Spectrum™ brezžične slušalke za igre ter Logitech® G633 Artemis Spectrum™ slušalke za igre. Nove slušalke je zasnovala Logitechova ekipa tonskih mojstrov, ki ima več kot 25 let izkušenj v razvoju zvoka, opremljene pa so z avdio gonilniki Pro-G, ki so v postopku patentiranja. Rezultat so slušalke za igre, ki zagotavljajo vsestransko vrhunsko zvočno izkušnjo.

“Opazili smo, da ni še nihče zares sestavil vrhunskega para slušalk za igralce iger,” je povedal Ujesh Desai, podpredsednik in generalni direktor Logitechovega poslovanja za igre. “Tako smo ta izziv predstavili naši avdio ekipi, saj nas je zanimalo, če bi lahko uspelo njim. Sem igralec iger in glasbenik, zato sem bil iskreno navdušen, ko nam je ekipa predstavila obetavno zasnovo.”

Slušalke so popolnoma prilagodljive in opremljene z osvetlitvijo RGB, zamenljivimi ploščicami z osvetlitvijo ozadja ter programabilnimi G-tipkami. V navezi z Logitechovo programsko opremo za igre lahko spreminjate avdio nastavitve, ustvarjate osebne zvočne profile in na preprost način shranjujete svoj najljubši EQ.

Napredni avdio gonilniki Pro-G™, ki so v postopku patentiranja so narejeni iz hibridnih mrežastih materialov, ki poskrbijo za avdiofilno izkušnjo, ki jo ljubitelji iger zahtevajo. Ne glede na to ali gre za vašo najljubšo glasbo ali za ekspanzivne zvočne kulise iz iger, bodo gonilniki Pro-G poskrbeli tako za jasne in natančne visoke tone kot za globoke in bogate base, ki jih lahko pričakujete od premium slušalk.

Logitech G633 in G933 so prve slušalke, ki igralcem iger nudijo obe možnosti prostorskega zvoka, tako Dolby kot DTS Headphone: X. Gonilniki Pro-G in prostorski tehnologiji zvoka v igrah ustvarijo življensko dojemanje prostora, zaradi katerega lahko razločno slišite sovražnike, ki se potikajo okoli ali iztočnice za posebne sposobnosti. Tehnologija DTS Headphone:X uporablja kalibracijo in procesiranje, ki igralce iger in ljubitelje zvoka približata studijski izkušnji bolj kot kadarkoli prej, saj podpirata do 7.1 avdio kanalov in obilico možnosti za personalizacijo. Kombinacija DTS Headphone:X in Dolbyjevih dolgotrajnih izkušenj s filmskim zvokom igralcem iger prinaša resnično neprekosljivo avdio izkušnjo.

Tako Logitech G633 kot G933 delujejo na PC-jih, mobilnih napravah in konzolah – vključno s PlayStation® 4 in Xbox One™. Logitech G633 so opremljene z enim USB priključkom in enim analognim vhodom, ki povezuje in meša zvok z do dveh naprav, Logitech G933 pa so opremljene z enim USB mix adapterjem in dvema analognima vhodoma, ki povezujeta in mešata zvok z do treh naprav.

Medtem, ko se na svojem PC-ju v igri otepate sovražnikov, lahko preko svojega mobilnega telefona istočasno naročite pizzo in pri tem ne zamudite niti trenutka akcije. Poleg tega Logitech G933 delujejo z vašim hišnim kinom (preko USB vhoda in RCA avdio izhoda) in tako poskrbijo za popolno domačo brezžično kino izkušnjo. V vaši dnevni sobi lahko tako poslušate vse medije, ki so priključeni na domači sprejemnik ali TV.


Spremenite svoje slušalke v vaš odsev, od osvetlitve in G-tipk do posebnih oznak in prilagodljivega zvoka. Z uporabo Logitechove programske opreme za igre lahko programirate osvetlitev, avdio in tipke. Pri prilagajanju osvetlitve RGB lahko izbirate med 16,8 milijoni barv, trem programabilnim G-tipkam pa lahko dodelite posebne makre za brezhibno igralno izkušnjo. S programskim izenačevalnikom lahko prilagajate avdio nastavitve in ustvarjate osebne zvočne profile.


Logitech G633 so ožičene slušalke za igre, pri Logitech G933 pa lahko izbirate med žičnim in brezžičnim igranjem, z ultra nizko latenco na brezžičnih 2,4GHz. Imate tudi možnost uporabe priloženega analognega kabla in 3,5mm analognega vhoda na slušalkah za igranje brez baterij. Z brezžičnim USB mix adapterjem lahko svoje analogne avdio ali mobilne naprave uporabljate brezžično.

Za Logitech G933 Artemis Spectrum brezžične slušalke za igre in Logitech G633 Artemis Spectrum slušalke za igre se pričakuje, da bodo pri globalnih trgovcih na voljo septembra 2015, po predlagani maloprodajni ceni 199 € oz. 169 €.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več
Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več
Zlati partner

KONCERN ENA d.o.o.

Koroška cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 891 95 40
Podjetje IN.PU.T., prodaja računalniške opreme, Tadej Pucelj, s.p. je začelo poslovati v letu 2003,kot internetna trgovina (www.in-put.com) z računalniško opremo. V zadnjih letih ... Več