19.03.2020 14:28
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Svoja sredstva zaupajte le najboljšim

Vsakdo, ki je kdaj razmišljal o varčevanju, se je takrat zagotovo vprašal tudi, kakšna je prava strategija.
Izberite strokovnjake, ki jim lahko zaupate.

Trenutna dogajanja na kapitalskih trgih so zaradi epidemije z novim koronavirusom nestanovitna. Vlagatelji na tako hitre popravke prevečkrat reagirajo čustveno in so pomanjkljivo informirani, kar jih lahko vodi v napačno strategijo in odločitve. Ravno v razmerah, ki zdaj vladajo na kapitalskih trgih, se izkaže, kako pomembno je odgovorno izbrati pravega in zanesljivega partnerja.

Ni vseeno, kdo vam v času volatilnih trgov stoji ob strani. Prisluhnite finančni svetovalki Generali Investments Dragani, ki vam v spodnjem video posnetku pojasni, na kaj vse morate biti pozorni pri izbiri družbe, preden ji zaupate upravljanje vaših sredstev.

6. PRAVILO

Svoja sredstva zaupajte le najboljšim

Ni vseeno, kdo je vaš partner pri naložbah. Pri izbiri družbe za upravljanje upoštevajte:

• zgodovino delovanja,
  • velikost sredstev v upravljanju,
  • profesionalnost,
  • etičnost finančnih svetovalcev,
  • strokovnost in uspešnost upraviteljske ekipe,
  • in stroške.

Izberite strokovnjake, ki jim lahko zaupate. Premoženje skladov družbe Generali Investments upravljajo priznani strokovnjaki, ki za uspešno upravljanje prejemajo številna slovenska in tuja priznanja.

Do konca marca bodo pri Generali Investments vsak teden predstavili eno pravilo, ki ga v video posnetku podrobneje in na poljuden način pojasnijo njihovi finančni svetovalci. Sledite objavam in spoznajte skrivnosti dobrih naložb s spremljanjem Facebook profila Generali Investments ali pa si oglejte nasvete na spletni strani Generali Investments. Če se odločite za varčevanje, ne pozabite, da lahko pri Generali Investments do 31. 3. 2020 to opravite brez vstopnih stroškov. Več o ugodnosti na www.generali-investments.si.

Vsak teden eno izmed pravil načrtnega varčevanja predstavimo tudi s prispevkom na spletni strani Računalniških novic.

Preberite tudi članke preteklih tednov:

COMMA d. o. o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Vrhunska izvedba, korektne cene in dobre reference najprimerneje opišejo podjetje Comma d. o. o., ki že 18 let ponuja izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin s podporo strankam ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več